let your creativity speak for itself

jag känner mig inte så rolig idag, asså sådär som man känner sig ibland.
sommarlov ska ju vara kul. men. varför är det inte?

jag ska bege mig någonstans och skaffa ett liv. såsom alla tycker att jag ska göra
eller det är ju åtminstone vad de säger. att de tycker då. alltså att jag ska göra. med mitt liv.
nejnu blev det för mycket.
sovdags?
sovdags.

godnatt finefolket


det händer att Det händer

har haft en riktig finekväll men vänner och såå. ehe :D

datorberoende som jag råkar vaara startar jag datorn det första jag gör och ser att jag har fått MAIL. bliur liiika glad varje gång, seriööst!! så hjärtat pumpar av glädje, jag tvingar. fram. engelskan (lite bortglömd, var längesen jag fick massa aupairmail nuju). hur som helst är jag intresserad. en londonfamilj alltså. får väl korsa fingrarna/armarna/ellervareär och hoppas på det b ä s t a alternativet. och spara pengar :o haha

på tal om det har jag idag investerat i onödiga artiklar (kan man ens säga så? det får mig tänka på toapapper? av nån konstig anledning). men jag gillar detaljer. som dendär toyotareklamen. seriöst??!??! någon mer som älskar den? "we love details" eller hur de nu säger.




gillar hur converse lyser i sagoslottet. ännu mer hur mina strumpor ser ut som värsta självlysande partygrejen.


hur har er dag varit?!


as strong as you are

varit på körskolan i f y r a timmar idag, svettade rumpan av mig så varmt var det där inne!
tvingades sedan kolla på en klantig fotbollsmatch, efter det passade jag på att TJÄNA RIKTIGA PENGAR (som jag förövrigt planerar att spendera på a6 imorn ehe) genom att städa en bil kliniskt ren. deNII är inte sådär jättelätt när det sitter hundhår ÖVERALLT. speciellt i taket.

outfit of the day: (jag känner mig så oseriös när jag säger så. undra varför punkt PUNKT)


deet ser ut som att jag har en tråd mellan benen, men n e j d å, det är bara sladden till mobilladdaren.

Angenämt att ni läste. ha en goo natt/kväll/morgondag osv. I WILL

I'll make sure you won't recognize me

Cause I rather hurt than feel nothing at all.


kan inte sova


I'll be a bitch because I can

vila i frid. finaste farmor!


jag har tydligen fått ett jobb. ett obetalt. personlig assistent? eller hembetjänt. kalla det vad du vill!

ikväll var en mysekväll faktiskt. jag satt på golvet (jag har någon slags oförklarlig dragning till att sitta på golv.. någon mer!? ;)) och lyssnade på musik, på en cdspelare, vilket var evigheter sen. Det enda ljuset kom från en orange display. mayer fyllde ut rummet. mitt inre. personligt halleluljha- (stavar det olika varje gång jag skriver det, tro mig!!) moment.

på min begravning vill jag att någon ska säga "you're free now". KOM IHÅG DET DÅ



Asgammal bild. eller från i vintras. for your information. Harry Potter- maraton. ILLAMÅENDET minns jag mest av allt! ehe ;)

Ít's a quarter after one I'm a little drunk and I need you now

låt oss bara säga att det blev ändrade planer. pang boom pow. besviken, men äh vadå. det blev lite för mycket samtidigt bara. dära veckan som kommer varje månad, magkatarr och farmors begravning på samma gång. inte helt okej kände jag. grät. återhämtade mig och sen tänkte jag att jag kan hitta på något ännu roligare istället, var som helst. Eller allra helst i göteborg eller malmö, stockholm är det svindyrt att ta sig till :p
Det kan vara konsert,  event av vilken sort som helst egentligen.
som alla säkert redan förstått är jag ute efter tips på vad jag och en vän kan göra i en stad någonstans på midsommar och dagen efter. och helst inte liseberg ;) planerar att åka dit inom snar framtid i alla fall.

snälla bomba mig med förslag, även om ni tycker dem är dåliga. jag och min fina vän är väldigt öppna och spontana av oss :D

nu blir det mangoglass & chips. jag r ä k n a r med er ;)



Carnaby street. muuums 

skrattar lite lätt och säger "du borde skaffa dig ett liv"

Skaffa dig mig

GISSA BAJSET!


nu drar jag och köper förhoppningsvis en gitarr

Jag måste erkänna ett par saker. Jag har länge varit trött på skolan. Inte bara, tänk vad skönt det vore om jag tog studenten nu istället, utan jaaaag viiilll hopppppaaa aaaav trött. eller det har blivit bättre. hur som helst har mitt positivare jag insett att nu har jag allt roligt framför mig i stället. och den kommande listan finns där mest för min skull, förstår om den inte intresserar er särskilt mycket.

:
Åka till Berlin med klassen
Fixa allt till balen
Beställa studentmössa
Dansövningar
Förhoppningsvis resa någonstans på jullovet
Gå på bal
Studenten
Skriva en bok som projektarbete
Få studiebidrag i ett år till
Studentkampen
Massor studentfester
3:3 fester
ehehehhhhhhh, jag försöker göra mig själv glad över att jag har ett år kvar. jag tänker satsa. för. min. egen. skull.

Och jag får ju köpa en ny almanacka :D:D:D det är något jag  älskar. Kan gå i bokhandlar i timmar tror jag. med beslutsångest för vilken s k a jag ta? vilket dilemma (punkt punkt punkt) enligt min mamma som oftast lämnar mig ensam när hon tycker att jag gått överstyr ännu en gång. PLUS att jag ska köpa massa fiina anteckningsblock och nya pennor och pennfack och sånt. BLIR JU GO I HUVUDET AV BARA TANKEN

Dessutom kan jag ju skicka in ansökningshandlingarna till typ Cultural care eller skandinaviska institutet redan i höst (om jag bara får ihop de där 200 timmarna... blä!) för då kommer jag FYLLA ARTON och TA KÖRKORT. OCH jag ska satsa lite mer på mina redan befintliga aupair profiler. Och söka in till högskolan. huvva

fick uppkörnings och uppskrivningstiderna hem i brevlådan idag. till körkortet alltså. JAG ÄR GLAD

Detta är den första bilden jag tog i London. ehe eller ja. om man inte räknar med bilden på pappas rumpa. vi vill inte räkna med den.


opportunities

Det händer grejer!
vi får hoppas på det bästa.

Nu ska jag gå ut & gå med hunden.

freedom is just another word for nothing left to lose

Nu förväntar jag mig inte att alla ska bli lika lyriska som jag blev när jag fick se denna flaska. Men som förklaring till att jag ens lägger upp bild på denna halv(okej, hel-)töntiga, barnsaft eller dylikt, är att när vi bilade i europa under min barndom, stannade vi alltid i Österrike och köpte dessa drickor. Bara för att göra tre barn nöjda resten av resan liksom.
De smaker jag minns är denna och cherry. Jag minns smaken som himelsk. Men där ser man vad omständigheter spelar roll. och hur gammal man blivit. Idag smakade drycken i princip sötningsmedel och smakämnen. sånadära nyttiga e2352395 och allt vad det heter. MEN minnet består. jag kommer aldrig glömma hur fint det var med vattenkrig och tävlan om vem som kunde hålla sig från att öppna den speciella korken längst. jag förlorade ofta.



 

VIKTIGT

klantig som jag är har jag numera godisförbud. ja. jag fyller snart arton men mina parents tycker tydligen att godisförbud inte har åldersgränser. hur som helst får jag en summa om jag kan hålla mig till nyår. det ska förhoppningsvis gå vägen. jag behöver pengarna ehe. detta kan dessutom möjligtvis vara bra för min kroniska magkatarr har återvänt nu i veckan. jag går på piller igen och de är vita kapslar. förut fick jag ju åtminstone färgade kapslar. men varför slösa på det roliga? ehe


gul var färgen som passade till allt när jag var liten. jag blev glad

jag är uppvuxen med "när du  ändå gör det kan du lika gärna göra det ordentligt" tal. alltid. det gäller inte bara skolan. eller så kanske meningen var. men jag har blivit sån. inte för att detta alls berör hur jag sköter mina skoluppgifter eller mitt sätt att städa rummet när det väl händer. om jag nu förstått mig själv rätt gäller det mer min personlighet och saker jag själv väljer att göra. shoppar jag kläder köper jag en E N O R M mängd kläder så att jag inte missar någon liten, lättglömd detalj. dock är man ju lika shoppingsugen en vecka senare. när man använt de flesta plaggen. när jag bloggar gör jag det hela tiden eller aldrig. motionerar jag gör jag det väldigt mycket och regelbundet eller inte alls. jag vet inte hur detta ens hänger ihop eller vad jag hade tänkt med denna text från början. så jag avslutar här och inser att efter en veckas sömnlösa nätter är inte det bästa man kan göra att gå upp tidigt för att åka hem till the promised land. men det finns ju internet här i alla fall!!

jag undrar lite vem som påstår att lycka inte kan köpas för pengar!? JAG hittade den nämligen för twenty riksdaler på ett tian-varuhus (hur det nu går ihop sig..). han är min nya bundis. namnförslag?

for me it happens a l l the time

det är ganska fantastiskt. att jag ö v e r l e v t alltså
sommarparadis. iskallt havsvatten. gratisinträde. vit strand. all plats i världen. aha okej. vi bortser från säsongsstängda affärer verkar det som. och att en cykeltur på närmare två mil krävs för att överhuvudtaget kunna finna civilisationen. eller täckning till mobilen. ah sån som gör att man kan ringa/skicka sms dårå. 


dancing in the moonlight

härlig kväll igåååår :) älskar sommarnätter. med vänner och sånt!! och musik dårå

nu: soooova. måste ta igen ett antal timmar. sen blir det lååång bilfärd. ÖLAND here we come. ungefär. nä.. men det ska faktiskt bli skönt att slippa se samma folk 24/7 ett tag. dessutom stannar jag och plutten min i över en vecka. så det ska bli skönt att slippa familjen lite också!! ehehe :)

och studenten är äntligen över. så man skulle kunna säga att jag går i trean nu. sååå: vem vill gå i tvåan nu? ingen, ingen. vem vill gå i tvåan nu?? ingen, ingeeeen alls!

var. bara. lite. tvungen.



fjårtisbild från igår. men jag hittade ingen annan. jag har nämligen en tendens att se ut som en idiot på kort



se upp lillebror! här kommer lyckan för hundar som oss (om ett år dårå!)

som svar på frågan i kommentaren: JA Trees :) det är jag. din fruktade plågoande ;) eller ehe. typ så. och nästa år är det min tur. att ta studenten alltså.
idag vet jag exakt vilka mina plågoandar kommer vara. (när ämnet ändå är på tapeten) TREORNA. ja för vem vill gå i tvåan nu?? ingen. ingeeeeeeeeeeeeeeen!
men det hör ju lite till. och imorgon är jag fri. för ett tag!

gillar't


feelin' skin deep

Tänkte ha lite bokbål bara för att. liksom. men insåg att i princip alla böcker jag har tillhör skolan så det fick bli lite pappersbål dåva. men det spöregnade och mamma övervakade tändvätskan. resultatet ser ni längre ner. det är ju nästintill pinsaaaamt
men ändå

jag föreställer mig känslan och v e t att det hade varit stört befriande.




(och som det för övrigt syns på bilden är det dags att köpa ny kompaktkamera! eeeeheee)

wonderland

åh om man bara kunde visa lukter genom nätet. ajha
hittade iaf en sjukt god (?) parfym idag. Kate Moss: Wild Meadow
Ska köpa den till systra mi i studentpresent, då kan jag ju snyltaaaaa aha ehe
det borde lysa glödlampor över mitt huvud typ konstant. får snilleblixtar pretty often alltså.

kate_moss_wild_meadow.jpg

http://1.bp.blogspot.com/_WGyccq-rctc/S33v2OBVafI/AAAAAAAACu4/ehhbi1pbCVQ/s400/kate-moss-topshop-2.jpg

http://www.mimifroufrou.com/scentedsalamander/2010/02/kate_moss_wild_meadow_2010_new.html&usg=__fjg8OQfoC_NuRzJqrXVCkQJs0WI=&h=530&w=530&sz=91&hl=sv&start=3&um=1&itbs=1&tbnid=xsdr_24aq4BpoM:&tbnh=132&tbnw=132&prev=/images%3Fq%3Dkate%2Bmoss%2Bmeadow%26um%3D1%26hl%3Dsv%26sa%3DN%26rls%3Dcom.microsoft:sv:IE-SearchBox%26rlz%3D1I7SVEA_svSE359SE359%26tbs%3Disch:1

det kommer alltid vara du när jag blundar

ingen är vaken samtidigt som mig. känns lite som ett faktum. ändringar ska ske på direkten. men resultaten av detta är att det viktigaste (antar jag?) är inlämnat nu i alla fall! jag talar givetvis om skoluppgifter. tråkiga sådana. men att jag ansträngt mig lite de sedanste dygnen (ehe, typ dåååe) gör att jag kan känna mig nöjd med mig själv ikväll och jag firar (?) detta lite smått med att gruva inför att städa rummet.

i helgen blir det jordgubbar, bad och mys. men innan dess väntar systers student och det där eviga städandet då.
ciaaao