måndag 31/1 2011

Inspirationen är på botten, har sovit ca 3 timmar inatt och bäst av allt? jag håller på att bli sjuk. IGEN. mysigt va? :)
Good Old Fashioned Lover Boy min favoritspellista på spotify just nu, nanana



ska äta nuuu, bye darlings

"I've been losing lots of keys lately, don't know what that means."



allting är relativt.


Det är faktiskt skönt att gå upp tidigt på helgerna, man får ut så mycket mer av dagarna då!
Någon som håller med?
Ha det lovely, nu ska jag till stan för att få lite inspiration till boken

Hallå!

Har möte via facebook ;)
känns lite speciellt, skriver i gruppmeddelande så f5 är min bästa vän just nu.. LÄNGTAR!!

projekt - skriva bok

Jag går ju i trean på gymnasiet nu (sp) och då ingår ju att göra ett projektarbete. Eftersom jag tycker mycket om att skriva osv har jag valt att skriva en bok :D Imorgon ska jag försöka få till några kapitel, ska faktiskt bli riktigt kul :) Fast först när jag vaknar ska jag boka resa^^ Jobbigt liv man har ;)



Bilderna hittade jag här och här

gissa vad jag och några vänner ska göra idag!


kanske världens godaste chokladsås

ca 2 msk floursocker
ca 3 msk råsocker
ca 2/3 msk kakao
ca 1 dl mjölk


värm i en kastrull tills det ryker, tillsätt sedan lite sirap och några (många) rutor mjölkchoklad och låt smälta.
ÄT! Hur gott som helst..

garderobsrensning pågår

okej, det finns nog inte ett skrymsle på mitt rum där jag inte har varit och rotat idag! Har slängt så mycket skit, lagt undan alla mina tusen miljoner böcker under sängen, alltså i en stooor låda^^
Har läst igenom gamla dagböcker, skrattat gråtit osv. Hehe, sjukt intressant faktiskt. Hela min garderob ligger just nu ute på vardagsrumsgolvet i välsorterade högar. Ska bli skönt med lite ordning!



a new day is a new chance make a change


tävlar om en almanacka från personligalmanacka.se



Deltar i en tävling hos Moonzanna.se där man kan vinna en almanacka från personligalmanacka.se! Som ni vet, eller kanske inte vet, har jag varit heltokig i dessa länge. Har till och med skrivit om dem här. Gissa vem som sitter vaken och glad och bara hoppas? :)

ny hobby

Har en ny hobby, vlogga! hehe :) Har dock ett privat konto på YouTube så ingen kan se mina charmiga inlägg. Här: sjungandes till låten Luka av Lemonheads.





Längar efter lönen!


(allt från H&M)

the spring

* Skriva klart bok                                                   * Fler stora arbeten än jag kan räkna på fingrarna
* Paris                                                                      * Praktik
* Lov i massor                                                        * Studiedagar


Det värsta är kanske att studiedagarna kommer tillägnas studier. Det är inte rätt! Har typ ingen tid känns det som, är superstressad inför studenten redan och det är ju bara januari än. Någonting som glädjer mig mitt i all misär är biljetter bokade till frankrike framåt sommaren och möjligtvis kommer jag dra en sväng till London också på studentresa! För att inte tala om balen och själva studenten..!


hehehe

Som ni kanske ser har jag lyckats byta design, hehe.. HTMLkoder och sånt är inget för mig kan jag ju lätt säga! Men kul när man lär sig :) Testar att lägga in videoklipp också, för NEJ det har jag aldrig fattat hur man gör förut.



flicka i desperat behov av en ny väska!

till våren ska jag köpa massa fina saker, bland annat en ny "skol"väska. velar lite över vilken av följande två jag ska köpa, men har bestämt att det är någon liknande stil jag vill ha! så vad tycker ni!? :) 1 eller 2?

Gina Tricot 299:-                                                                                                                  H&M 349:-

förresten

jag håller med er, bakgrunden är disgustning men på något vis går den liksom inte ta dän (hehe, bort för mindre småländska läsare)..
Men ska försöka fixa lite ny design, har långhelg nu. Kom hem vid 13 idag och ska inte till skolan förän på tisdag klockan 08.00. LYX! :)

vårcrush

Jag borde verkligen sova, men har obviously bättre saker för mig, förresten kan jag inte. Sova alltså. Mitt alarm står på 06.15. känner på mig att morgondagen kommer bli underbar, med NKprov och allt! Och Svenskalektion.... Zzzz.

har totally fallen in love med denna väskan. tror jag ska köpa den, min skolväska är typ hyfsat ny men får inte plats med någonting och den faller nog snart sönder för att jag bär runt massa saker i den som tex böcker^^ 299:-, som hittat! 

letter 63501

Tumblr_lddlybdecx1qf04w1o1_500_large

love me sweet

4977001267_a980fbfc21_z_large
weheartit.com