Tyler:

Någon frågade mig varför Remember me är en sån fin film. Många jag har pratat med har inte varit lika saliga som jag över den.

men bara detta citat, och så många andra på: http://www.imdb.com/title/tt1403981/quotes som gör mig euforisk!


"Gandhi said that whatever you do in life will be insignificant, but it's very important that you do it because nobody else will. Like when someone comes into your life and half of you says: "You're nowhere near ready". And the other half says: "Make her yours forever".
Michael, Caroline asked me what would I say if I knew you could hear me.
I said I do know: I love you. God, I miss you, and I forgive you. "





Jag vet att jag är störd, men citat är någonting jag kan sitta och böla framför i timmar. Någon mer?

XX




if I wanted silence


blubb

haft terminens första psykbryt, vecka no. 2. UNDERBART! Men life goes on och nu är jag på bättre humör! Helt och hållet. Struntade i pluggandet idag, hade aldrig funkat. Istället har jag haft körlektion, blivit överröst med beröm och nu ska jag skriva brev!
På fredag(!) bär det av till först Rügen, sedan Berlin tillsammans med klassen. Har dessutom fått godispermission, = JAG KOMMER ÄTA KILOVIS MED GODIS NÄR JAG ÄR I TYSKLAND! Bara en sån sak gör ju en salig!



när ingenting är vitt, men inte heller svart..

egentligen hatar jag.. jaa.. vad hatar jag? många grejer hösten för med sig. (hösten är min favoritårstid, missförstå mig inte!)

visst blir man ofta inspirerad men också deprimerad, för erkänn, hur kul är det e g e n t l i g e n att gå upp 06.00 alla vardagsmornar, vänta på bussen i ösregn, piskvind, hur kul är vakuumet som kommer, infiltrerar varje känsla så att precis allting man gör blir ett ingenting?

men, livet är inte tomt, det är inte det jag försöker säga. livet är fullt, av underbara vänner(!!), händelser, resor och återseenden, men när man inte längre kan förmå sig att urskilja skratt från grin. vart har man hamnat då?

känslorymden kanske. stället där ingenting känns bra, men inte heller dåligt. inga ångestattacker, men inte heller lyckorus. bara ekon i bröstet. hjärtslag som ekar i fyra rum där inne, det kan också vara vackert. för grått är också en färg på skalan, mysefärgen som kommer med hösten. tiden då det är okej att inte alltid känna sig okej.

bara man försöker imorgon igen.

just an ordinary day

Träningsvärk lär de närmsta dagarna erbjuda då jag idag hade första innebandyträningen på ca 1,5 år! Det är hårt ;)

Just nu önskar jag att jag hade en såndär:


Har ont i hela kroppen och fryser, s k a inte bli sjuk! Provade en såndär^ på bikbok för ett tag sen, valde dock att lägga pengarna på lite snyggare grejer.


Lite creds till mig för:
- jag överlevde en ensamlektion med skolans mest trologa lärare för pinsam tystnad- situationer.
..kan berätta att det var hemskt :p gillar inte tråkmänniskor, galet är bra.

kan också berätta att jag än en gång lyckats få ganska bra schema. och att om fyra dagar är jag i Tyskland på väg till Berlin!!

Life's great. eller ah.. ibland har det sina stunder.

en av anledningarna till att det är stört bra att kalla det studieresa



8 dagar!! Wiie :D

BREAK THE IMPOSSIBLE INTO POSSIBILITIES

Any rainy day:

http://www.youtube.com/user/Strawburry17?feature=chclk#p/u/51/krgCwQbNO9k


don't try to be everything to everyone, but to be something to someone.

När livet inte funkar som du lever det nu;  lär dig att organisera om. Eller åtminstone lite organisation.

Jag har vänt helt och hållet, inside out. Från totalt nada ordning, till fullständig KOLL. Jag gillar det.




att skriva fint.. det är en annan sak!

last day of summer..

..och det regnar.
Deppig dag, som tröst har jag köpt ett par skor (?) och hyrt Remember me!

Finaste kärleksfilmen. Har jag för mig..


Hoppas ni har det bra!!

forget about me



Last month in pictures

tänkte jag. SEN insåg jag att min kamera varit död 3/4 av de senaste 4 veckorna. SÅ jag har inte särskilt mycket att bjuda på..

Som jag nämnde var vi i the big city igår. Eller nej. SÅ var det ju inte riktigt, men en stad var det i alla fall. Bättre än att vistas i en kommun med ca 600 pers som är året-runt- boende där resten är turister. Som jag då^^

Howsoever, jag köpte två klänningar. En är jag stört nöjd med. Den andra.. nåja. Jag har en thing för att köpa kläder som jag inte är nöjd med när jag kommer hem, trots att jag skulle kunna göra vad som helst för plagget i butiken. Inte alla som erkänner att tygbitar i princip pratar med en såhär på internet. Dags att byta ämne. Den ena klänningen, eller den andra då, gjord av något slags spetsvolangit tyg. Som på bilden nedan^^


Påminner mig om en bröllopsklänning, om man glömmer bort det faktum att den är tight, urringad och slutar åtminstone en bit innan knäna.. Alltså lite mer edgy än de bröllopsklänningar jag har set^^ 
Ville bara make sure så att inte alla tror att jag springer omkring i bröllopsklänningar dagarna i ända, jag menar.. Det finns faktiskt dagar då jag använder balklänningar istället liksom^^

DANCE LIKE NO ONE'S WATCHING

försöker intala mig själv att du inte är värd ett blogginlägg. än..

NU: Sömn. Upp tidigt imorgon, dra och shoppppapaaaaa!! EFTERLÄNGTAT.

Ha det fint bananer!

VILL HA 1

Je T'aime Notelet Set 
Brevpapper från Accessorize, Paris chic style: Påminner mig om de brev mormor skickade hem från det främmande Amerika till sin mamma och sina systrar på 1950-talet. Så galet mys! Om (NÄR) jag reser utomlands själv ska jag skicka brev hem. Det har jag redan bestämt haha :D  Att få brev är galet mysigt. Blev extra sugen när jag såg Dear John för femtioelfte gången igår. 

Sony ericsson Xperia x10 mini (förklaring: att min telefon har överlevt så länge som den har är ett under i sig. Jag tappar den nämligen minst en gång om dagen. Har hänt ett flertal gånger att jag tappat den från högsta trappsteget här hemma rakt ner i stengolvet. Lyckat, Kajsa.)

Ringar från H&M, ääälskar att ha massa ringar på samma hand. Oftast höger då eftersom jag ännu inte är särskilt engaged^^ Tänk att blanda upp dessa med lite större ringar, kombinera med andra accesoarer och kläder. MMMH!


Okej, jag erkänner. Listan kan göras lång. Eller den är redan (pinsamt) lång. Detta är bara del ett.. Men jag gillar när man liksom får önska sig någonting länge innan man kan köpa det. Det blir så mycket mer än en sak då, det blir drömmar och upplevelser.


too many books..

..read me your favourite line


Då ingenting riktigt värdigt händer och ingen vill höra detaljer om ingenting, bestämde jag mig för att köra på en fråga. JAA, du läste rätt. S e n s a t i o n!

Småsaker i vardagen kan ge vilken trist och grå dag som helst guldram. 

VAD KAN FÅ DIG LE TROTS ATT DU, ÄNDA SEDAN DU VAKNADE, KÄNT ATT "IDAG ÄR INGET ATT HA"?

Längtar efter att höra era svar!

x



When you get to the end of your rope, tie a knot and hang on.

Det där med att smaka allt..



KROPPKAKOR smakar ungefär lika gott som det låter och ser ut^^

a game of give and take

okej jag är ÄCKLAD. Bara för att man råkar vara tysk (dessutom 65+ och pervers) i Sverige betyder det inte att man kan göra vad man vill!?!?
Jäkla k r ä k .



Om någon undrar vad jag ska göra inatt kan jag svara lätt: KLIPPA GRÄS!

Nej det är inte alltid till fördel med grannar..  och ja. jag är måttligt bra på paint ;)