älskar regn

våren är på gång. snö har ersatts med ösregn och regn är det bästa som finns. allting är så himla friskt och man blir blöt i håret och det är lagom varmt ute. myspys ♥

dagens

bra: vänner. seriöst, vad skulle man göra utan dem?
dåliga:
min störda svenskalärare. gaaaaaaah!
irriterande: svenskaläraren, lätt.
glädjande:
jag har iiiinga restuppgifter kvar (från gamla kurser) längre!
längtan:
paris om några veckor :)
låt: Fortfarande True colors med Ane Brun

förklaring; jag har skrivit en hel jävla artikel - hon gav oss nämligen en uppgift i tisdags och jag gjorde färdigt den samma lektion - idag säger hon att hon har skrivit fel på pappret och ger oss en annorlunda uppgift. jag var faktiskt nöjd med artikeln men måste skriva om den ändå.

skickade precis in en powerpoint om buddhism till min gamla datorkunskapslärare, idag var sista dagen för att lämna in restuppgifter nämligen :) och anledningen till att jag valde just buddhism var att jag har prov på det och hinduism imorgon. jag gjorde alltså två flugor på smällen (så skulle min pappa ha sagt..)

you are beautiful like a rainbow

denna låten har jag blivit helt kär i! och livet rullar på. sova vakna skola somna för att senare vakna igen. veckorna springer iväg och idag är det inte många dagar kvar till någonting alls. först väntar paris. sen är det bal, efter det london och veckan efter det är det student! waah går in i väggen snart tror jag. tiden går så fort, snälla stanna lite. give me a break. jag hinner inte med.


trötter

somnar nog snart haha :p är så galet trött idag, ändå har jag sovit kanske 7 timmar. :o ikväll är det Grey's och Off the map. looove på det!



some things just drive you nuts

idaag fick jag hem ett paket! och lukten var rätt! helt rätt! haha, så avgjorde jag att det inte var piratkopior.



var självklart tvungen att provgå dem på en gång! så skönt att snön från i morse hade smält iaf och att vägarna var torra, det är april redan på fredag! hallå!?!? var tar tiden vägen? :p


nu ska jag äta knäckebröd. apgott! muuuums ;)

what a night!

okej jag är offeiciellt död i kroppen haha, så kul var det igår och vilken klass man har!! ;) helt awesome.
but nothing can stop me, idag ska vi till IKEA :) jag ska nog försöka smita in på H&M också, jag har typ inga toppar jag kan använda, aptråkigt. vill inte gå i slappkläder VARJE dag ;)

:)

haft det riktigt bra i stan med vännerna.
vid åtta ska jag och fina vänner dra oss mot förfest, sen blir det hotellet!
det som återstår är väl klädvalet!! gaaaaaaaah blir galen :p

detta gör mig typ världsbäst. eller kanske inte bäst, men skillnaden är hårfin



maaah!! jag lyckades beställa skorna. och imorgon får jag lön och på dagen ska jag med några vänner till stan och på kvällen blir det daaans. om man utesluter själva pluggandet skulle jag verkligen kunna lära mig leva med studentlivet..

hej cambilder

nädå. jag ser lite mer ut sådär; (men erkänn att förra bilden var sexig!)



blog you lateeer

bjuder på denna!

tog en liten snabb bild innan jag sminkade mig i morse. tänk vad lite klet kan göra ;)


vet ni vet ni vet ni veeet ni!?!

fyra fakta:
x jag har har prov i genetik imorgon.
x jag har pluggat
x jag kunde inte koncentrera mig alls
x sen kollade jag in på mangofisk. yeah. gör det du med så kanske du fattar

värsta bästa förebilden <3

det värsta som finns.

som rubriken lyder. vet ni vad det värsta i hela universum är just nu!?
det finns ett par fina converseskor jag jag har försökt beställa ungefär hundra gånger nu. men får bara massa "sorry" mail tillbaka. jag vill haaa miiinaaa skoooor. svarta låga blev det efter många om och men. längtar efter den dagen då det funkar ♥ maha!

bild härifrån

sometimes..

jag önskar jag kunde berätta. för bara någon. men jag kan inte

2. Feeling like a wreck wearing no special clothes, no make-up with messy hair and someone tells you you're beautiful


I was born to be free



går nog i konkurs snart :p haha.. tänk detta. i Paris.. mmmh <3 ska nog börja skriva packlista nu :D haha freaky? I love it! kan tänka mig att packlistan blir något annorlunda mot den jag skriver till London.. ena resan lär innehålla fina middagar och sånt, den andra lär innehålla parkpicniks och övervakning av telefoner när de sitter i laddaren! AWESOME

erkänn att mina strumpor är snygga? de är från newbody. hur gamla som helst, men de skönaste som finns. typ. kind of. jaa ni fattar

mina föräldrar kommer snart hem! hur skönt som helst efter en helg som har bestått av kyckligsallad två dagar i rad och pizza två dagar i rad - kvällsmat, frukost och middag.. måste säga att jag inte mår allt för väl, men vad gör man inte när brödet är mögligt och flingorna är slut, eller när det bara finns tre potatisar och alla är mjuka som skumgummi? man gör det bästa av situationen! beställer pizza..

nu väntas kinamat som mina lövely paranteser har brought home. eller de hämtar väl det nu. ska bli gott för jag är hur hungrig som helst faktiskt.


@ H&M the other day

min kamera är förresten fulladdad nu! har inte orkat ladda den sen i typ.. januari tror jag. men igår. igår tog jag tag i mitt liv och letade rätt på laddaren som jag faktiskt egentligen visste precis var den låg. jag ska ta många kort i Paris, ännu fler i London och nu har jag ännu en helt awesome-grej planerad men det är hemligstämplat för jag och en till har världens bästa plan!

little things



1. feeling like there is nothing that could stop you

I will never give in.

solsidan var inte sådär sjukt bra idag. imorgon blir det skola igen, första gången på över en vecka! spännande..?
har fått mycket gjort i alla fall, känns riktigt galet bra!! tre bokrecensioner (inklusive läst tre böcker:O), kommit en bra bit på ett samhällsarbete om ideal, Kanadaarbetet och skrivit många kapitel till boken. vilken LÄTTNAD! fast bilden under stämmer fortfarande in ganska på på mitt liv just nu ;)



läääängtar!!! :D

att jag bara kan skriva nattetid börjar kännas av på kroppen nu.. haha. har i alla fall massa material nu, kan inte fatta det, men om exakt en vecka ska jag skicka in boken för tryck!! helt wicked. men jag längtar, längtar så himla mycket efter att få se resultatet. det började som en bok, men nu lutar det mer åt en novellsamling där de olika delarna ändå kan kopplas ihop. jamen ni får väl läsa den om ni vill förstå ;)
jag hoppas den blir fin i alla fall. hoppas lillebror kan och vill hjälpa mig med omslaget också. för det är typ det viktigaste, tillsammans med titeln och texten på baksidan :o
jag ska ha en tack-sida också (a) :D hahaha! så grymt fett kommer det bli. funderar på att skriva typ "och tack till min otroligt duktiga svenskalärare som har gett mig enorm stöttning och inspiration till att skriva denna boken. vill även tacka henne för att hon trodde på mig och för de skånska influenserna" haha, någon som ser ironin? det är verkligen kul när ingen tror på en. eller ja, när ens lärare inte tror på en. det första jag fick höra i ettan var att jag inte kunde nå upp till mvg i svenska. tack

you'll never understand.


mysig kväll, är heeeeelt slut. utdöd, haha. imorn blir det jobb, på söndag plugg igen. på måndag är det skola igen, blandade känslor. ska ändå bli skönt att träffa lite folk igen :D

:) :) :) :) :) :)

Swedbanks hemsida suger :( internet laggar så fort jag loggar in.. superkul! verkligen. jag som skulle kolla om jag hade råd att köpa bikini :o haha^^ har tänkt börja simma lite. eller nåt. men det löser väl sig. :o vill också köpa ett par skor, (399:- </3), och ett par shorts för 49:-, lite bättre för min ekonomi där ;) särskilt eftersom jag måste spara nu.. vill inte vara fattig i paris eller london dirr.. höhö. nehe, men om jag skulle ta tag i mitt liv lite kanske?? hehe.. jaja, men dåååå vet ni..


HIMLA BAJSBANK, jag vill ha mina pengar :( undra hur fort det går att få hem grejerna förresten :o kanske hinner åka till stan före xD
får bli lite smink istället ;D JAAAAAAAAAAAAAAAAA JAG ÄR GALET SHOPPINGSUGEN JUST NU!! :p
man blir uttråkad av att vara hemma en hel vecka. faktiskt. längtar efter skolan :o..


you are beautiful!


it takes a fool to remain sane


har gjort en del skolarbeten denna veckan.. ca 1/dag. skönt. imorgon ska jag skriva samhällsarbete :D

kul kul.. :p

sv; fia

JAAA, den var verkligen asbra! tack för tipset ♥

har bakat chocolate cupcakes och fyllt dem med marängsmörkräm.


får se om de blev goda, hehe.. älskar den receptboken förresten. från the Hummingbird bakery, London. alla recept är exklusiva och smeten är himmelsk, len och mmmmh!! haha :)

california king bed ♥

jag går och lägger mig nu. ja, det är fredag kväll.

"In this california king bed
We're ten thousand miles apart
I've been California wishing on these stars"

Rihanna

(det är vår nu!)