secret # 5

I can watch old two-year old conversations between you and her on facebook, and get an enormous ache from my belly to my throat, even though I know I stole your heart and broke it twice.
Even though the last thing you told me was "but to me, you will always be The one, no matter how you feel about me..", and that was two weeks ago..





No. three and four are too much private to even be seen here.


Kommentarer
Alina

Är det på riktigt? Det där var typ det vackraste jag nånsin hört. Och så sorgligt att jag får ont i hjärtat. Ojojoj!



Tack för grattis'et och lycka till'et. Vad söt du är! Det är såå skönt att provet äntligen är över kan jag säga! Oh my! :)



Svar på dina frågor dårå:

Vädret är väldigt höstigt här i London nu. Vissa dagar bara regnar det (blä) och vissa dagar, som idag, har det varit soligt och fint. Det är rätt kallt också. Man måste ha massa lager för att inte frysa.

Jag ska stanna till mitten av december. Sen åker jag hem till Sverige och det känns underbart!! :) Jag längtar! Ja, jag är aupair fast mest personlig assistent. Jag har aupair-sysslor som städa och sånt. Men tjejen jag "tar hand om" är 21 år och har en utvecklingsstörning.

Jag åkte hit förra året, i augusti, genom en förmedling för att jobba som aupair. Fick sparken efter två veckor. Hann lära känna en tjej som hette Sara. Det visade sig att hon jobbade som aupair i denna familj jag är i nu. Hon hade varit här i två och ett halvt år. Och när hon slutade innan jul så tog jag över. Så that's the story. :) Funderar du på London?

2010-10-25 23:17:42
URL: http://gretalina.blogg.se/

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0